Balm Balm pentru ochi
Am intrebat-o pe Glenda Taylor, creatoarea produselor Balm Balm si o experta in aromaterapie si cosmetologie recunoscuta, cum putem folosi „balm-urile” pentru ochi. Iata ce am aflat in randurile de mai jos, traducerea imi apartine.
Toate balsamurile fara parfum (de copii, de buze sau de fata) pot fi folosite fara probleme in locul demachiantului de ochi, fiind potrivite pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel foarte sensibil. Se incalzeste balsamul in palme pana devine uleios; aplicati in jurul ochilor masand usor cu miscari circulare; indepartati cu un disc demachiant sau cu o batista fina.Daca aveti senzatia de uleios, clatiti cu un strop de apa calda. Eu inmoi si discheta demachianta in apa calda si storc foarte bine inainte sa o folosesc.
Pentru a hidratata pielea din zona ochilor putem folosi balsamul de muscata trandafirie inainte de culcare (Eu il folosesc uneori cand imi simt tenul obosit pe post de tratament. Nu stiu daca este el de vina, insa imi place ce vad in oglinda cand ma trezesc, hraneste foarte bine si imi repara fata). Balsamurile cu ulei esential de arbore de ceai pot fi folosite doar in cazul pielii cu probleme, deoarece pot combate orice tip de bacterie. De asemenea oricare dintre balsamurile fara parfum poate fi folosit pentru a hidratata pielea din jurul ochilor pe timp de noapte.
Si eu consider foarte eficiente produsele Balm Balm, sunt intre cele mai bune folosite vreodata.
Da sunt, mi-ar placea ca fiecare femeie sa aiba in geanta un tub de Balm. Si, de ce nu, barbatii. Le pot folosi in diferite modalitati.
Sotul meu are in masina un Balm de buze cu muscata… pentru orice eventualitate. Cum se intrezareste vreun herpes… cum cauta balsamul. De mine, nu mai zic. Eu nu pot sa stau fara Balm. Cel putin de cand sunt insarcinata (adica de vreo 7 luni), mi-au aparut tot felul de bube si bubite, iritatii si alergii pe care le-am tratat numai cu balsamuri de muscata… Nu stiu ce m-as fi facut fara Balm Balm! Si stiu sigur ca nu-i fac rau lui bebe.
Şi eu dau cu Balm Balm şi pe pielea din jurul ochilor, iar prietenului meu în fac masaj facial cu ea. Doar aşa mă lasă să-l dau cu cremă pe faţă ca să nu i se mai cojească pielea din cauza uscăciunii şi frigului. I-a făcut bine.
Oricine incearca Balm Balm se indragosteste de produs. Doar sa-l incerce.
Deci clar trebuie sa incerc si eu acest Balm Balm!
o sa am si constiinta impacata ca e organic.
Asadar balsamul pentru fata cu tea tree nu ar fi bun pentru ochi? Eu am tenul usor acneic, ma gandeam sa iau Balm Balm albastru si sa il folosesc pe toata fata, sa nu ma mai dau cu 3 creme (anti-cosuri, de ochi si de zi). Poate sa imi faca rau? Sau o alta varianta ar fi cel roz, dar are si el efecte bune asupra cosurilor?
Balm-ul nu este o crema de ingrijire zilnica a tenului, ci mai mult un remediu. Doar daca ai tenul foarte uscat poti sa folosesti Balm-ul pe post de crema de zi cu zi. Pentru un ten usor acneic iti texturi mai usoare. Balm Balm cu arbore de ceai poti sa foloseti noaptea pentru uscarea cosurilor, aplicat local.
Am inteles. Din descrierea din shop mi s-a parut ca ar fi pentru ingrijire zilnica. Mersi pentru lamurire 🙂
Cu placere. O crema buna pentru ingrijirea zilnica a tenului cu tendinte acneice este gelul crema purificator de la Cattier. Dar pentru ochi tot ai nevoie de o crema speciala, mai ales ca aceste creme purificatoare au ingrediente nepotrivite pentru zona sensibila din jurul ochilor.
Mi-am luat si eu balsamul cu muscata, in varianta la cutiuta si, evident, imi place tare mult. Ma dau cu el peste tot: in jurul ochilor, pe bataturi, pe buze. Iar pe sot l-am dat unde l-au muscat tantarii si paienjenii de la padure (i se umflase piciorul) si s-a facut bine.
Clar, raman fidela;)
Imi place ce face produsul. Eu am tenul acneeic si cautam o varianta organica a corectorului (de care sunt dependenta intr-un fel sau altul; cum mai apare un cos, repede imi dau cu corector). Imi plac produsele organice, dar sa recunoastem niciunul nu este 100% organic :). Din cate stiu standardele ca un produs sa fie organic sunt ca 95% din ingrediente sa fie naturale si crescute fara pesticide si alte ingrasaminte. Eu am folosit pana acum produse de machiaj organice de care am fost foarte multumita, marca Nvey. O sa mai incerc si altele cu siguranta.
Monica permite-mi sa te contrazic, Balm-urile sunt 100% organice, altfel Soil Association nu le-ar permite sa-si scrie asta pe ambalaj. E adevarat ca sunt multe produse bio/organice care nu sunt 100% bio si nici nu ar avea cum, dar Balm-urile sunt.
Nu stiam ca sunt certificati de Soil Association. In acest caz produsul pare si mai promitator. 🙂